dilluns, 22 d’octubre del 2012

Monito Jaques pel Biel i la Anat

Si no coneixeu el blog de Pica-pau no deixeu de fer-hi un cop d'ull, té uns dissenys preciosos i jo em vaig enamorar d'aquest!!, del monito Jaques. Tenia tantes ganes de fer-lo que vaig fer els dos a la vegada, un pel meu fill i un altre per la meva neboda. Els hi ha encantat!!! tenen una carona moníssima!!!!!!!.
 
 
Laura
________________________________
 
 
Si no conocéis el blog de Pica-pau no dejéis de visitarlo, tiene unos diseños preciosos y yo me enamoré de este!!!!, del monito Jacques. Tenía tantas ganas de hacerlo que hice los dos a la vez, uno para mi hijo y otro para mis sobrino. Les ha encantado!!! Tiene una cara monísima!!!!
 

 


 

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Primers mitjons amb llana de fer mitjons...

Fa molt vaig comprar un parell de cabdells al Llanàrium, amb l´objectiu, d´algun dia, d´aprendre a fer mitjons com els que veig en alguns blogs i que m´encanten... com ja s´ha vist, no fa tant en vaig aprendre.
Aquest és el resultat d´aquella llana que vaig comprar amb tantes ganes d´aprendre més i més, jeje.

Hace mucho que quise comprar un par de ovillos en el Llanàrium, con el objetivo de, algún día, aprender a hacer calcetines como los que veo en algunos blogs y que me encantan... como ya se ha visto, no hace tanto aprendí.
Este es el resultado de aquella lana que compré con tantas ganas de aprender más y más, jeje.


Com que m´ha sobrat força llana del segon cabdell m´he atrevit a "investigar" què fer amb la llana sobrera... de moment he fet una funda pel meu mòvil, jeje... tot i que la meva intenció és fer unes manoples, ja us diré si me´n surto!

Como me ha sobrado bastante lana del segundo ovillo me he atrevido a "investigar" qué hacer con la lana sobrante... de momento he hecho una funda para mi móvil, jeje... aunque mi intención es hacer una manoplas, ya os diré si me salen!


Ana

dimecres, 3 d’octubre del 2012

MITJONS TEIXITS

Fa un parell de mesos la Laia del Llanàrium em va ensenyar a fer mitjons, tenia moltíssimes ganes de fer el curs i per fi al juliol m´hi vaig posar.

 Hace un par de mese la Laia del Llanàrium me enseñó a hacer calcetines, tenía muchísimas ganas de hacer el curso y por fin el Julio me puse.


Aquestes vacances passades (de les quals ja ni me´n recordo!) vaig fer aquests altres pel meu home.

Estas pasadas vacaciones (de las cuales ya ni me acuerdo!) hice estos otros para mi marido.

M´encanta fer mitjons... són més o menys ràpids de fer i molt resultons! Jejejej

Me encanta hacer calcetines... son más o menos rápidos de hacer y muy resultones! Jejeje


Ana