dilluns, 26 de desembre del 2011

Bufigorra

Aquest és el nom que li vam possar l'Ana i jo a aquesta bufanda amb gorro.

_______________________________________

Bufigorra és el nombre que le pusimos Ana y yo a esta bufanda con gorro.




Anava amb la idea de fer-li al meu fill, una bufanda i un gorro quan un dia, donan't un cop d'ull a All You Knit is Love, vam veure un model semblant fet a mitja i vaig intentar fer més o menys lo mateix a ganxet, va quedar molt chulo! i ell va super calentet.

_______________________________________

Tenia la idea de hacerle a mi hijo una bufanda y un gorro cuando un día, echando un vistazo en All You Knit is Lovre, vimos un modelo parecido a éste pero hecho a media. Intenté hacer más o menos lo mismo a ganchillo, quedó muy chulo y él va súper calentito




Laura

2 comentaris:

  1. Laura, xulisim el blog, un favor (ara em toca a mi) ¿no tindràs el patró de la bufigorra? por fi por fi por fi. Petons.

    ResponElimina
  2. Jijijiji t'agrada???? es molt chulo, se'l possa cada dia!!! No te patró es simplement una bufanda ample y llargueta, després li has de cosir per darrera la zona del cap i jo vaig haver d'ampliar una miqueta el front. La bufanda la vaig fer tota en punt doble, vaig cosir la part del darrera amb punt baix i el front amb punt baix acabant en punt enano totes les voltes perqué quedés amb forma...... Li vaig comprar una llana molt gustosa 100% al All You Knit i vaig utilitzar 3 cabdells. No sé si m'he explicat bé, si vols li faig unes fotos i t'ho envio!. Petons!!!!!!

    ResponElimina