dimarts, 13 de març del 2012

Bufigorra per a l´Enric

Fa molt poquet que he après a teixir amb dues agulles, la veritat és que estic molt enganxada i tot just acabar aquesta feina ja m´he posat amb una altra!
Fa uns mesos el meu home em va demanar una bufanda-gorra (bufigorra) que el tapés bé el cap i el coll, vam comprar una llana que li va agradar molt al All you knit is love i m´hi vaig posar ràpid, tot i que encara vaig lenta i l´acabo d´acabar...
Aquí teniu el resultat, ara ja no fa molt de fred, jeje... però ja l´aprofitarà quan vinguin els propers dies de fred!
Ana
____________________

Hace muy poquito que he aprendido a tejer con dos agujas, la verdad es que estoy muy enganchada y justo al acabar esta labor ya me he puesto con otra!
Hace unos meses mi marido me pidió una bufanda-gorra (bufigorra) que le tapara bien la cabeza y el cuello, compramos una lana que le gusto mucho en el All you knit is love y me puse rápido, aunque aun voy lenta y la acabo de acabar...
Aquí teneis el resultado, ahora ya no hace mucho frío, jejej... pero ya la aprovechará cuando vengan los próximos días de frío!
Ana




Li he fet un amic al IU que vaig teixir amb ganxet fa un temps. És per regalar, així que estarà poc temps per casa, jeje.
____________________
Le he hecho un amigo al IU que tejí con ganchillo hace un tiempo. Es para regalar, así que estará poco tiempo por casa, jeje.

2 comentaris:

  1. Com has pogut fer una bufanda taaaan llarga, jo no acabaria mai,uff!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt molt molt guapa! L'Enric anirá ben calentet ehhhh!

    Laura

    ResponElimina