dissabte, 3 de març del 2012

Mac. Mec, Mic.....

Després de demanar consell a Ganxetades, Aurora, Margarida, Lidia, Laia....i no sé quantes més jajajaj, per fi puc dir que tinc acabat el MIC! no diré que no m'ha costat fer-lo i he hagut de desfer cada extremitat uns quants cops però estic contentissima del resultat, no sé si s'asembla gaire al originial però almenys el meu fill el va reconèixer!!!
Per qui no sàpiga qui és el Mic, és un ninot del Canal Autonòmic TV3 que fa un programa infantil, i als nens els hi encanta.
Ja estic fent el segon i pronostico que no faré gaires més, he descobert que no m'agrada repetir projectes i menys aquest, te molta feina!!!





____________________________________


Después de pedirle consejo a Ganxetades, Aurora, Margarida, Lidia, Laia.... y no sé cuantas más jajajaj, por fin puedo decir que he acabado el MIC!!!! no diré que no me ha costado hacerlo y he tenido que deshacer cada extremidad unas cuantas veces pero estoy contentisima del resultado, no sé si se parecerá mucho al original o no pero almenos mi hijo lo reconoció!!!.
Para quien no sepa quien és el MIC, és un muñeco del Canal Autonómico TV3 que hace un programa infantil, y a los niños les encanta.
Ya estoy haciendo el segundo y pronostico que no haré muchos más, he descubierto que no me gusta repetir proyectos y menos este da muchisima faena!!!



Aqui os dejo una foto del original, para quien no lo conozca.

Laura


97 comentaris:

  1. Bon día, està molt bonic el Mic, potser li hagués fet les cametes més llargues, la cara ha quedat genial. Petons

    ResponElimina
  2. Bon dia!! sí tens raó, el que estic fent ja tenia pensat fer-li les cames més llargues i experimentar una mica més amb els peus, a veure si em surten amb una mica més de forma. Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas me llamo Rubén y estaría muy interesado en poder comprar un Mic hecho a mano para mi sobrina que va cumplir su primer añito, te dejo mi correo y espero que te pongas en contacto lo antes posible.

      rda85_bcn@outlook.es

      Muchas merciiis!!!

      Elimina
  3. Si els nens el reconeixen és que està perfecte!! Ha quedat molt bé, però ja sé que la feinada és de les que no s'obliden!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies....em va agradar moltissim coneixe't a tu i a la teva familia, ens ho vam passar molt bé, ara ja et puc possar cara! Espero que ens tornem a trobar ben aviat!!!!!

      Elimina
  4. Eso es justamente lo que me pasa a mi, a pesar de que a veces lo hago por encargos, odio repetir los mismos monigotes mas de una vez, me aburre a mas no poder....Bueno , este te ha quedado maravillosamente bien, y si se parece! los niños nunca mienten ( a no ser que sea estrictamente necesario jjjjjjjj )
    Besos y feliz semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, este segundo me está costando un mundo hacerlo...pero bueno la verdad es que me hace mucha ilusión regalarselo al niño que va dirigido...esperemos cambiar de proyecto luego, jiji. Muchisimas gracias!! Un beso

      Elimina
    2. Hola me llamo carol y me ha gustado muchísimo tu mic!! El mejor que he visto hasta ahora!!
      Podrías enviarme el patrón por favor? A carolss80@yahoo.es
      mil gracias!!

      Elimina
    3. Hola. A mi també m'agradaria tenir el patró. Si et sembla bé, aquí et deixo la meva direcció electrònica:

      Samdayya@gmail.com

      Moltes gràcies i molt bon treball.

      Elimina
    4. Hola. A mi també m'agradaria tenir el patró. Si et sembla bé, aquí et deixo la meva direcció electrònica:

      Samdayya@gmail.com

      Moltes gràcies i molt bon treball.

      Elimina
    5. Hola! La veritat és que ha quedat preciós. Sóc una aficionada al ganxet i m'agradaria molt intentar fer un Mic per la meva nena de tres anys. T'agraeixo si em pots enviar el patró, la meva direcció electrònica es: lauracsl@msn.com.

      Elimina
    6. Hola, soy una enganchada al ganchillo y me encantaria hacer este mic, me podrias enviar el patron? monicamamaisaac@hotmail.com

      Elimina
    7. Bon dia!
      A la meva mare també li encantaria tenir el patró d'aquest nino tant maco.
      Estariem molt agraïts si ens el podeu enviar a vickyyetano@gmail.com.
      Moltíssimes gracies!
      Pep

      Elimina
  5. M'encanta, m'encanta, m'encanta!! El meu fill esta boig pel Mic i a principis d'abril es el seu aniversari. Vareu apuntar el patro?? Em farieu la mare mes feliç de mon!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ok, aixó està fet! La veritat es que vaig agafar d'aqui i d'allà pero em van passar un patró que m'ha anat molt bé. Demà te l'envio sense falta. Al teu fill li fará molta il.lusió a tots els hi agrada. Petons!!!

      Elimina
    2. T'ho agraeixo moltissim, avui vaig a buscar la llana. Una abraçada molt forta

      Elimina
    3. Laura,
      És expectacular, jo vaig intentar fer un fa un parell d'anys i encara el tinc per fer... no en va sortir de cap de les maneres... Sou unes artistes. Un petò molt fort al Biel...

      Elimina
    4. Idèlia!!!!
      Quina il.lusió trobar-te per aqui!!. Moltes gràcies! Aquest el vaig fer per un cosinet i ara estic fent un per l'Aleix Cardoso que d'aqui molt poquet és el seu aniversari, i em fa molta gràcia fer-li.
      Com esteu? El Biel no fa més que dir-me que em d'anar al "Cole dels petits" a veure a la Mireia i a la Idèlia,jijiij. A veure quin dia ens veiem. Un petó ben gran!.

      PD: Us trobem molt a faltar!!!!!!

      Elimina
  6. bona nit!!

    Teniu algún patró de com fer-lo??
    Al meu nevot i fillol li vaig regalar el de la botiga, però volia fer-li aquest amb ganxet que és molt més original...

    gràcies i moltes felicitats per la feina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta!!!

      Vaig fer servir una mica d'aqui i d'alla peró tinc un patró que podries fer servir.

      Envia'm una adreça i te l'envio!

      Laura

      Elimina
    2. adjunto el meu e-mail:

      mgarrog@gmail.com

      gràcies

      Elimina
    3. M'encantaria fer-lo pel meu fill. Ja tinc la llana. Me l'envieu? El fareu el nen mes feliç del mon!!!!!
      Maria: mgilmoli7@yahoo.es

      Elimina
    4. Hola hem dic Clàudia i també m'agradaria fer un mic a la meva nena Ona si hem poguessis fer arribar el patró t'ho agraïriem moltíssim.
      claudiasendra@hotmail.com

      Elimina
    5. Hola em dic Núria i ara ha de néixer la meva neboda, em faria molta il·lusió que em poguéssiu fer arribar aquest patró per ella, seria un molt bon regal per la petita.
      Gràcies,
      njezequels@gmail.com

      Elimina
    6. Hola, sóc Irene i m'agradaria molt regalar-li a la meva cosina petita, em podeu facilitar el patró a ifg0905@gmail.com

      Moltíssssimes gràcies!!!!!

      Elimina
    7. Hola, em dic lídia i la meva neboda està encantada amb el mic i clar a una fillola en el 1r aniversari se li ha de fer! Jeje.. algu em podria passar els patrons? Li estaria mooolt agraida... moltes gràcies. lidia_munte@hotmail.com

      Elimina
    8. Hola el meu nom és Cristina i també m'agradaria disposar del.patró,a la meva petita li faria molta ilusió. Me'l pots enviar a c_martinezp@hotmail.com. Moltíssimes gràcies.

      Elimina
    9. Hola el meu nom és Cristina i també m'agradaria disposar del.patró,a la meva petita li faria molta ilusió. Me'l pots enviar a c_martinezp@hotmail.com. Moltíssimes gràcies.

      Elimina
    10. Hola! Me encantaría (si puede ser) que me mandaras a mi también el patrón...es que te ha quedado chulisimo, el mejor que he visto hasta ahora....mi peque en marzo hace 3 años y me gustaría hacerselo. Mi correo es barbelys_@hotmail.com. Si no lo puedes mandar me podrias decir como conseguirlo? Muchas gracias!! Un saludo!

      Elimina
  7. hola! te agradecería que me facilitases el patrón, estoy loca buscándolo, porque mi nieto cumple ahora 2 añitos y le encanta.
    Moltes gràcies!!

    Conchi

    ResponElimina
  8. perdona, se me olvidó mi mail es cbretones2000@yahoo.es
    gracias de nuevo.

    ResponElimina
  9. Que bonic! estic buscant un patró del MIC desesperada! T'agrairïa molt si me'l poguéssis fer arribar. El meu email és lidiatarr@hotmail.com

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  10. Felicitats!!!! t´ha quedat molt maco, es un nino que l´hi agrada a la mainada. que em podries passar els patrons, sisplau,???

    moltes gràcies de nou


    Mari

    ResponElimina
  11. perdona, m´he descuidat la meva adreça, jajajaja quin cap que tinc
    marimellizas@hotmail.com
    de nou, gracies, i perdona totes les molesties.

    Mari

    ResponElimina
  12. hola me podrias mandar el patron del mic muchas gracias mi correo es merchepeke@hotmail.com muchas gracias

    ResponElimina
  13. Hola:
    a mi hija de 1 año le encanta el mic estoy buscando patrones, podrias enciarmelo por mail porfaaa. nen12@hotmail.com
    un saludo

    ResponElimina
  14. Hola, he vist que t'ha quedat molt be el MIC i com que el meu fill també va boig pel MIC, em faries un enorme favor si m'enviesis el patro et deixo la meva adreça:
    itagnola@yahoo.es
    moltes gràcies!

    ResponElimina
  15. Hola!!!! Me llamo Laura y me gustaria que me enviaras el patron del mic. Tengo una niña de tres meses y se lo pongo en la tele y le gusta. Mi suegra esta interesada en hacerselo. Agradeceria mucho si me lo puedes enviar. Muchas gracias.
    Aqui te pongo mi e-mail. serlaukasa@hotmail.com

    ResponElimina
  16. ooh no encuentro el patron por ningun lado, y me ahijada de un año y medio esta loca con este muñeca, te agradeceria que me enviaras el patron por email porfavor! GRacias!!

    estther_4@hotmail.com

    ResponElimina
  17. Hola!! T'ha quedat genial!! Em podries passar el patró?? Tinc un nen de 16 mesos que es queda embadalit quan veu el Mic i em fa molta il·lusió fer-li jo mateixa!! Gràcies!
    smontes_79@hotmail.com

    ResponElimina
  18. Hola!! Se q somos muchas pidiendo el patrón pero me lo pasarais ??? mi bebe de 18 meses le encanta!! Y en menorca me han pedido 30€!!! Muchísimas gracias y perdona por las molestias!! El tuyo es precioso!!! Besos
    anmaarfu@gmail.com

    ResponElimina
  19. Hola! Hem sumo a la vostra llista d'admiradors, està genial el Mic! La meva filla té dos mesos i quan veu el MIC crida de lo contenta que es posa, hem faria molta il.lusió poder-li fer un de ganxet, si no et fa res que hem podries enviar el patró?. Moltes gràcies! El meu correu es: ingridustrell@hotmail.com

    ResponElimina
  20. Hola! He descobert el teu bloc buscant un patró per fer el Mic, m'agraden molt les cosetes que feu, ja m'agradaria ser tant hàbil!! De totes maneres voldria intentar-ho i fer un parell de Mics pels meus nebots. Em podries enviar el patró? Moltíssimes gràcies per avançat!! El meu correu és: txellcodina@gmail.com

    ResponElimina
  21. Hola!! m'encanta com t'ha quedat el Mic. Fa temps que intento fer-ne un per la meva nena que li encanta però no trobo cap patró. Me'l podries passar?? El meu correu es monicabl.78@gmail.com. Em faria molta il.lusió tenir-lo per poguer fer-ho, la meva nena es posaria com boja al veure'l. Moltes gràcies!!! :)

    ResponElimina
  22. Buenas noches, me encantaria tejerle a mi hija de año y medio a su amigo mic. porfavor me podrias enviar el patron?? mi email es:
    delia_heal@hotmail.es

    ResponElimina
  23. Hola bona nit!primer d tot dir q ets.una artista.Tinc una nena d 2 anys q est enamorada del Mic i es pasa tot el dia cantant la canço.T'agraïria si em poguessis passar el patro sis us plau. gracies Laura85cp@hotmail.com

    ResponElimina
  24. Hola! Em podries passar el patró, si us plau? Que si l'haig d'anar fent mentre me l'invento quan l'acabi la meva neboda ja tindrà 15 anys, jijijiji

    Et deixo l'adreça: saritisimas@gmail.com

    Moltes gràcies.

    Sara

    ResponElimina
  25. Hola! És fantàstic aquest mic. El meu nebodet de 4 anys, ne's un enamorat. Podries fer-me arribar el patró? T'estaria molt agraida porque encara no m'atreveixo a fer res sense patró. El meu correu es silviavidal1962@gmail.com. Moltes gràcies!
    silvia

    ResponElimina
  26. Hola..me encanta.es genial.mucho mejor que los que venden hechos.y mucho trabajo.te pediria si me puedes enviar lis patrones si guia me resultaria muy dificil.gracias. Lauria67@hotmail.com. Te enviare una foto con lo que me salga dificil de superarte

    ResponElimina
  27. UUoooooo!! M'encanta!!!! Seria el regal ideal pels meus nebots i pel fill d'una molt bona amiga que flipen amb en Mic!!! Hi ha la possibilitat de que m'enviis el patró?? el meu correu és: evama1977@hotmail.com . Miiiiiillll gràcies.

    ResponElimina
  28. Hola Laura. Me ha encantado tu bloc, estas hecha una artista. Mi hijo mayor tiene su muñeco Mic comprado de la tienda pero este creo que se parece muchísimo más al original. Últimamente sus hermanos gemelos se lo quitan y andan peleando siempre. Quiero hacerle uno a cada uno de los gemelos, pero nunca he hecho ningún muñeco de este tipo, así que me si me pasaras el patrón, me harías un gran favor. Mi correo es: desiree_burgos@hotmail.com. Muchas gracias.

    ResponElimina
  29. Bon dia,

    Em podries enviar el patró d'en MIC? És que em faría molta il·lusió poder-lo fer ñ_ñ
    la meva adreça es mvalmosa7@alumnes.ub.edu

    Mil gràcies

    ResponElimina
  30. Hol voy buscando un patron para guiarme para hacer el mic.y me ha encantado el vuestro esta muy bien te dejo mi correo .lauria67@hotmail.com muchas gracias anticipadas.y seguir asi haciendo cosas chulas

    ResponElimina
  31. Hola! La meva cosina m'ha demanat que li faci un ninot del MIC per al seu fill que d'aqui dues setmanes farà un anyet. Sóc "novatilla" amb això del ganxet.. però a vere si me'n surtoo!!

    EMAIL: mery_rd_4@hotmail.com (Maria)

    Moltes gràciess!

    ResponElimina
  32. Hola,jo tb estic intentant fer un MIC, però així a ull i m'aniria perfecte aquests patrons, si mel's poguessis enviar estaria molt agraïda.
    annanl78@gmail.com
    moltes gracies

    ResponElimina
  33. Hola, el meu nebot fa 2 anyets en pocs dies i li encanta el Mic. He vist que has fet un molt xulo, em podries passar el patró a veure si m'enrecordare surto??
    olayapuertolas@hotmail.com

    Gràcies

    ResponElimina
  34. Hola, fa uns díes el meu peque va fer 1 añet i li vaig comprar el Mic. No tenía temps de fer-lo. Va ser tot molt precipitat. I vaig pensar que potser era millor idea regalar-li a la nena. Ja que vaig veure que li va fer gràcia i com ella és més gran (5 i mig) i tindrá més cuidado amb ell i no se´l ficará a la boca... Bueno doncs la cosa està en si em podeu enviar per e-mail el patró.
    La meva adreça és montsecorralero@hotmail.com

    Us ho agraïría moltísim.

    Montse.

    ResponElimina
  35. Hola!!!!

    Treballo en una llar d'infants i m'agradaria poder-ne fer un per a cada aula. Em pots passar el patró?
    El meu e.mail és : vilaf36@hotmail.es

    Gràcies de part de tots els nens i nenes de la llar!! Els encantarà!!!!

    ResponElimina
  36. Hola, He trobat el teu blog en un enllaç que m'he trobat buscant un patró per fer el Mic.
    M'encanta com t'ha quedat, em podries passar el patró???, Tinc un petit de 2 anyets que li encantaria.
    Gràcies
    willycris83@gmail.com

    ResponElimina
  37. Volem intentar fer-ho i el teu Mic és el més bonic que hem trobat! Em pots fer arribar el patró? vicenblazq@hotmail.es
    Gràcies per avançat!

    ResponElimina
  38. Hola, soy vicen , me gusta hacer de todo en manualidades punto jerséis ganchillo etc. Me gustaría hacerle el muñeco MIC; de tv3 a mi nieto, esta loquito por él, y me gustaría complacerlo. Pero no sé cómo conseguir el patrón.
    Si fueras tan amable y si lo tienes te agradecería mucho me lo pudiera enviar a los contactos que te mando, y si en lo que yo se puedo ayudarte cuenta con migo.
    Muy agradecida,
    Vicen.
    Mi contacto es correo –vicenblazq@hotmail.es blochttp://retalesdemoda.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  39. Hola,

    Em dic Susana, el Mic que has fet és molt bonic! s'assembla molt al de veritat. Voldria fer-li un a la meva filla. Si us plau, envia'm el patró. La meva adreça és sujujorra@gmail.com
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  40. hola me llamo laura te ha quedado precioso me podrias mandar el patron para hacerselo a mi hija por su cumpleaños, gracias anticipadas mi correo es thassmania@gmail.com

    ResponElimina
  41. hola , Soc. la brujis. Tinc un nebodet d'un any i mig q esta boig pel Mic, q t' importaría fer-me arribar el patro.?, no es q sigui gaire destre amb les agulles pero ho intentare. moltes gracies,! el meu email es anasus71@yahoo.es , una abrasada

    ResponElimina
  42. Enhorabona, és genial! Crec però que et sortiria a compte penjar el patró al blog! ;)

    Si me'l poguéssis fer arribar... polpetit@gmail.com

    Gràcies!

    ResponElimina
  43. Em podrieu fer arribar el patro?? Al meu fill li encanta el MIC i m'agradaria fer-li!!!

    vronik1981@gmail.com

    ResponElimina
  44. Bon dia! M'encanta el teu blog!!! El Mic està super ben fet! Em podríes fer arribar el patró? I dir-me quin tipus de llana i ganxet has utilitzat?? Sóc principiant!! :-)

    Aurora (aurocarb_01@hotmail.com)

    ResponElimina
  45. Hola, m'agradaria molt tenir el patró del Mic per poder fer-li a la meva cosina petita. Algú m'el pot enviar a ifg0905@gmail.com?

    Moltes gràcies!!!!

    ResponElimina
  46. M'encanta!!
    Si em poguessis enviar el patró t'estaria mooolt agraida!!
    E meu mail es troski5@yahoo.com
    Per certt, quines llanes vas fer servir?

    Graciesssssssssss

    ResponElimina
  47. Hola! És xulíssim!! Jo també et voldria demanar si em podries passar el patró del MIC per fer-li a la meva fillola... El meu mail és cots.roser@gmail.com

    Moltíssimes gràcies!!

    ResponElimina
  48. Hola!! Tenemos un encargo para el mes de Julio. Tu nos podrias mandar el pateón que has usado!??
    Moltes gracias!!

    Guille y Pau
    www.ganxetbideak.blogspot.com

    ResponElimina
  49. Hola! Em dic Olga i vull fer el MIC per l'aniversari de la meva nevoda. Necesito un patro el teu m'agrada moltisim.
    El meu email es : olgagges@yahoo.es
    Salut!

    ResponElimina
  50. Hola, tic una filla de 17 mesos que esta com boja amb el Mic, m'agradaria fer-li el seu mic a ma. em podries pasar el patro sisplau.
    el meu meil es: barrufeta70@hotmail.com
    gracies
    Rebeca...

    ResponElimina
  51. hola!!! he de fer un MIC i he vist el teu i és meravellós, no crec que em sortís igual de bé!!!! Em podries passar el patró? Mil gràcies!! El meu mail és ripu77@gmail.com GRÀCIES!!!

    Esther

    ResponElimina
  52. No sé si encara sóc a temps, però m'agradaria fer-li el Mic a la meva nena, que està boja per aquest simpàtic nino. Em podríeu passar el patró, si us plau?

    Gràcies per endavant!

    emmagica@gmail.com

    ResponElimina
  53. Hola, superxulo. Estic buscant el patró com una boja per fer-li al meu nebot, series tan amable de pasar-me el patró?
    El meu email es montse.p.g73@gmail.com
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  54. hola noies, amb una amiga ens hem endinsat en el món del ganxet i ens hem proposat fer un mic. Buscant per internet hem vingut a parar al vostre blog, i ens ha agradat molt el Mic que heu fet, ens podrieu passar el patró,moltes gràcies. amunt amb el blog.
    el meu mail és pluda17@gmail.com
    gràcies

    ResponElimina
  55. enhorabona pel teu treball, t'ha quedat súper chulo!!! em podríes pasar el patró. Moltes gràcies. El meu correu es: manoliflores@hotmail.com

    ResponElimina
  56. Hola!!
    als meus fills de 16 mesos (bessons) els hi encanta el MIC! de fet, és amb l'únic programa que fan cas a la tele. He pensat en fer un MIC (o dos) perquè segur que estan encantadíssims. Em podries passar el patró? m'encanta com t'ha quedat!
    El meu email és usnuria@yahoo.es.

    Moltissimes gràcies!
    nuria

    ResponElimina
  57. Bon dia !!! Estic buscant el patro del Mic per la meva filla.
    M'ha agradat molt el vostre. M'ho podeu passar ???
    El meu emaii es: oscar.llop@db.com.
    Moltes Gracies.
    Oscar,

    ResponElimina
  58. Bona tarda
    Aquest MIC que has fet es dels millors que he vist, tinc una neta de 10 mesos i res m'agradaria mes que fer.li un. Em podries enviar el patro ???
    el meu email es: isabelmasnou@hotmail.es
    Moltes gracies

    Isabel

    ResponElimina
  59. Bona nit, voldria fer un Mic per la meva neta i el teu es precios, voldria demar si em pots enviar el patro.
    Moltes gracies,
    La meva adreca merceplanas@yahoo.es

    Merce,

    ResponElimina
  60. Buenas noches, acabo de ver su precioso muñeco MIC, me gusta mucho y a mi hijo de dos añitos aún más. Sería tan amable y me podría enviar el patrón, por favor? Muchas gracias.
    Mi e-mail es vlny.priadze.ice.kuka@gmail.com
    Estoy dispuesta comprarlo, se que a mi peque le haría mucho ilusión.

    Gracias,
    Marcela

    ResponElimina
  61. Bona tarda, m'encantaria fer el Mic al meu Nebot que té un anyet i l'hi encanta. Em podries enviar el patró?
    El meu email és:

    airam809@gmail.com

    Moltes gràcies

    Maria

    ResponElimina
  62. Bon dia, m'agrada el teu MIC, soc de menorca i soc una fan dels amigurumi, ara tinc una companya de feina que te un fill petit al qui li encanta. Podries enviar-me el patro. teresaflorit@gmail.com

    Moltes gràcies

    ResponElimina
  63. HOla bones sere mama d'aqui un meset i voldria que la meva mare em fes el MIC es la meva ilusio y el del meu home!!! m'ho podries enviar al meu mail siusplau?? t'ho agrairia moltiiisiisiiiim!!!!
    Espero el patró si poguesiss!! GRACIIIESSSSS josefacabreracortes@hotmail.com , vanemc22@gmail.com

    ResponElimina
  64. Me encanta! Em podries enviar el patro si poguesis? Me encantaria regalarlo per aquest nadal al germa del meu xicot! Graciessss peeeeky@hotmail.com

    ResponElimina
  65. hola me encanta tu mic, yo estoy haciendo uno pero me esta quedando muy pequeño, este cuanto mide ? Me podrias pasar tambien el patron , muchas gracias.
    proyectoalonso@gmail.com

    ResponElimina
  66. Hola ya se. Q soy la 100 q te pide el patrón pero estaría encantada q me lo enviases xq no me aclaro con el mio.
    Mi correo es cimbrelaco@hotmail.con
    Gracias

    ResponElimina
  67. Perdona el correo es cimbrelaco@hotmail.com

    ResponElimina
  68. Hola, te ha quedado genial! A los peques seguro que les encanta. Me podrías enviar el patrón? Para hacérselo a mi peque que también se vuelve loca cuando lo ve. Mi dirección: rkl_lita@hotmail.com
    Muchas gracias y que sepas que has hecho un trabajo genial. :*

    ResponElimina
  69. Hola guapes!
    Estava buscant Mics i us he trobat!
    Volia regalar-li el patró i els fils a la meva germana perquè li fes un Mic a la meva nena (digueu-me aprofitada jejejeje). Jo cosir sí, però ganxet res de res...
    No sé si encara l'envieu a qui us ho demana... ni si arribaré a temps per Nadal...
    Moltes gràcies en tot cas, i Bones Festes!!

    ResponElimina
  70. Hola,
    Qué xulo!!!!! Qué me'l podeu enviar per fer-ho als meus dos peques? Estan bojos per aquest nino.
    Moltissimes gràcies!!!
    miryamsergi@hotmail.com

    ResponElimina
  71. Hola,
    Que bonic! Seria possible que em féssiu arribar el patró? Tinc una neboda coreano-catalana i m'agradaria fer-li un per quan marxi. Moltes gràcies per endavant!. El meu correu: vaiolin66@gmail.com
    Una abraçada

    ResponElimina
  72. hola!!!

    com he de fer per borrar el meu mail?
    no pensava que fos públic...

    ResponElimina
  73. Hola bones! És xulíssim el teu Mic! La meva nena està boja pel Mic i he pensat de fer-li. Em podríes fer arribar el patró si et va bé?
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Disculpa, el meu email es arasgood34@gmail.com
      Gràcies

      Elimina