dilluns, 5 de març del 2012

Regalets d´aniversari per a la nena!

Fa poc ha estat el meu aniversari!! Aquest any he tingut una pila de regalets que m´han encantat, serà que tinc molt bons amics i amigues i que cada cop em coneixen més, jeje.

La meva família m´ha regalat una màquina de cosir que ja feia temps que tenia ganes... com sempre, la meva amiga Ganxetades, fa unes coses precioses i m´ha picat el gusanillo. Ja he fet alguna coseta que posaré properament. Però encara em queda molt per aprendre i practicar!!


Com que el roce fa el carinyo i les frikis llaneres ens trobem a tot arreu, ella, Ganxetades, em va tornar a sorprendre amb un super-regal que em va encantar! Tres troques Sacocharte de colors preciosos per fer-me una catifa per a l´habitació, un projecte que tinc en ment de fa temps. També em va fer un buf maquíssim amb una llana lil.la la mar de mona de la Katia Azteca, calentona i ben aprofitat que el tinc des que me´l va regalar!


I finalment, els meus amics Francesc i Laura (la meva mitja Cabdellània), que el passat dissabte em van sorprendre amb un altre regalàs, un bolso Skunkfunk que havia vist en una web low cost però que al final no vaig comprar (i un ocellet li va xivar), l´últim llibre de tejedores "Celebración en el Club de los Viernes" i unes tisoretes amb forma d´ocell moníssimes!!

Ja podeu veure que aquest any puc estar mega-contenta amb la gent que m´envolta, i és que... me´ls estimo molt!! Gràcies a tots per estar al meu costat!! Molts petons!
Ana
____________________

Hace poco ha sido mi cumpleaños!! Este año he tenido un montón de regalos que me han encantado, serà que tengo muy buenos amigos y amigas y que cada vez me conocen mejor, jeje.

Mi familia me ha regalado una máquina de coser que ya hacía tiempo que tenía ganas... como siempre, mi amiga Ganxetades, hace unas cosas preciosas y me ha picado el gusanillo. Ya he hecho alguna cosilla que pondré pronto. Pero todavía me queda mucho por aprender y practicar!!

Como el roce hace el cariño y las frikis laneras nos encontramos en todas partes, ella, Ganxetades, me volvió a sorprender con un super-regalo que me encantó! Tres trocas de Sacocharte de colores preciosos para hacerme una alfombra para la habitación, un proyecto que tengo en mente de hace tiempo. También me hizo un buf precioso con una lana lila la mar de mona de la Katia Azteca, calentita y bien aprovechado que lo tengo ya desde que me lo regaló!

Y finalment, mis amigos Francesc y Laura (mi media Cabdellània), que el pasado sábado me sorprendieron con otro super-regalazo, un bolso Skunkfunk que había visto en una web low cost pero que al final no compré (y un pajarito se lo chivó), el último libro de tejedoras "Celebración en el  club de los viernes" y unas tijeritas con forma de pájaro monísimas!!

Ya podeis ver que este año puedo estar mega-contenta con la gente que me rodea, y es que... me los quiero mucho!! Gracias a todos por estar a mi lado!! Muchos besos!

Ana

5 comentaris:

  1. Imagino que amb l'edat la gent que queda més a prop és la que millor et coneix, jeje.
    És un bon any pels regals d'aniversari, jo no tinc queixa tampoc ;).

    ResponElimina
  2. T'ho mereixes!!! ens alegra molt que t'hagin agradat, ja saps que t'estimem molt. Un petonarro guapa!!!!!

    Laura

    ResponElimina
  3. felicitats!! i a disfrutar dels super regals!! ja ens ensenyaràs les cosetes que fas amb aquesta super màquina!! :))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! Ja tinc alguna coseta per penjar, a veure si ho faig, jeje.
      Ptoons
      Ana

      Elimina