dilluns, 16 d’abril del 2012

FUNDA PELS GANXETS I LES AGULLES CIRCULARS


Ja fa temps que teníem en ment el fer aquest projecte i, per fi, aquest cap de setmana passat la Laura i jo ens hem posat!!

Com que encara ens costa el tema de la costura i la màquina de cosir ens vam estar tot el dia fent-ho, però vam disfrutar moltíssim!!

Aquest és el resultat! A nosaltres ens ha encantat fer-ho i ara ens ho anem mirant de tant en tant orgulloses de la nostra feina!! Jeje.

Proper projecte: moneder de clic per ficar els cables de les agulles circulars!!

____________________

Ya hace tiempo que teníamos en mente el hacer este proyecto y, por fin, este pasado fin de semana la Laura y yo nos hemos puesto!!

Como todavía nos cuesta el tema de la costura y la màquina de coser nos estuvimos todo el día haciéndolo, però disfrutamos muchísimo!!

Este es el resultado! A nosotras nos ha encantado hacerlo i ahora nos lo miramos de vez en cuando orgulloses de nuestro Trabajo!! Jeje.

Próximo proyecto: monedero de clic para meter los cables de las agujas circulares!!



6 comentaris:

  1. Ana!! tot s'ha de dir....tu vas fer tota la costura amb la màquina de cosir!!! que jo no tinc ni idea!! jajaja. Ens ho vam passar molt bé i per fi vam fer aquest projecte que portavem tant de temps pensant.
    M'encanta la nostre funda....m'encantaaaa. Petons!

    Laura

    ResponElimina
  2. No m'ho puc creure són guapíssimes i no vau fer una per mi que sóc la que us ha ficat en aquests merders?????

    ResponElimina