dimarts, 3 de juliol del 2012

COSTURERO DE VIATGE!


Sempre carregada amunt i avall amb una capsa plena de les coses de cosir, un dia vaig decidir fer-me un costurero més portable i petit, amb lo just per si vaig a algun lloc i m´emporto alguna cosa per cosir.

Ja de pas em vaig comprar les tisoretes aquestes tan mones que estan a la seva funda, a la Ganiveteria Roca (Pça. Del Pi, 3 – Barcelona).

És molt útil i el faig servir molt!! Ja estic pensant en com millorar-lo i fer-ne un altre!

Ana

____________________

Siempre cargada arriba y abajo con una caja llena de las cosas de coser, un día decidí hacerme un costurero más llevable y pequeño, con lo justo por si voy a algún lugar y me llevo algo para coser.
 
Ya de paso me compré estas tijeritas tan monas que están a su funda, en la Cuchillería Roca (Pza. Del Pi, 3 - Barcelona).

Es muy útil y lo uso mucho! Ya estoy pensando en cómo mejorarlo y hacer otro!

Ana



5 comentaris:

  1. Doncs moltes felicitats per aquest projecte tan pràctic i bonic. Jo també soc de les que va amb una caixa amunt i avall...

    ResponElimina
  2. Alaaaaaa nena!!! no paras! jajajaja es molt xulo i molt pràctic!!!! El veurem a les vacances???? aiiins quines ganes!

    Laura

    ResponElimina
    Respostes
    1. A les vacances més aviat mitja o ganxet... que ja vaig perdent agulles per casa! Com per perdre-les a la platja! Jajajaj

      Elimina
  3. Algo que tengo pendiente de hacer, siempre pierdo agujas por casa! te ha quedado muy guapo!

    ResponElimina