diumenge, 21 d’octubre del 2012

Primers mitjons amb llana de fer mitjons...

Fa molt vaig comprar un parell de cabdells al Llanàrium, amb l´objectiu, d´algun dia, d´aprendre a fer mitjons com els que veig en alguns blogs i que m´encanten... com ja s´ha vist, no fa tant en vaig aprendre.
Aquest és el resultat d´aquella llana que vaig comprar amb tantes ganes d´aprendre més i més, jeje.

Hace mucho que quise comprar un par de ovillos en el Llanàrium, con el objetivo de, algún día, aprender a hacer calcetines como los que veo en algunos blogs y que me encantan... como ya se ha visto, no hace tanto aprendí.
Este es el resultado de aquella lana que compré con tantas ganas de aprender más y más, jeje.


Com que m´ha sobrat força llana del segon cabdell m´he atrevit a "investigar" què fer amb la llana sobrera... de moment he fet una funda pel meu mòvil, jeje... tot i que la meva intenció és fer unes manoples, ja us diré si me´n surto!

Como me ha sobrado bastante lana del segundo ovillo me he atrevido a "investigar" qué hacer con la lana sobrante... de momento he hecho una funda para mi móvil, jeje... aunque mi intención es hacer una manoplas, ya os diré si me salen!


Ana

5 comentaris:

  1. M'encanten! Que bonica es la llana quins canvis de colors tan xulos. I la funda una monada. Ja pots estar ben satisfeta del resultat de totes dues coses. I ara volem veure les manoples...

    ResponElimina
  2. M'encanten els colors!! Els mitjons et queden genial, tan difícils que em semblen a mi!

    ResponElimina
  3. Ahhh que chulos!!!! jo encara li estic donant voltes i més voltes als meus, jajaja quina diferència amb la llana primeta!

    Laura

    ResponElimina