dimecres, 24 d’abril del 2013

Mi primer Chal: Ishbel


Ho he aconseguit!!! No sé quantes vegades ho vaig haver de desfer, crec que abans de la primera secció unes 12, fins que un dia parlant amb l'Àngela de La Maison Bisoux em va donar la sol.lució..... m' havia deixat de llegir l'ultima volta!!! Burra, burra, burra! i a sobre va donar amb la sol.lució en cero coma.

L'Àngela em va explicar que ella havia fet una taula de punts per voltes, ja que en el patró no ho indica! Si no arriba a ser per aquesta taula el meu chal semblaria alguna cosa així com un churro. He contat cada volta que he fet.

Estic super orgullosa, m'ha encantat fer-lo, de seguida que vaig superar el moment "burra!!!" tot va sortir rodat i el vaig fer rapidíssim, és amb el patró que més he difrutat fins el dia d'avui.

La llana és una Holst Garn que havia comprat fa temps, la mirava de tant en tant sense saber en què utilitzar-la, es d'aquelles llanes que compres d'amor a primera vista. Encara hem queda un altre cabdell, així que segur que faré un altre per mi, aquest és un regal, desitjo que li agradi!!!










Lo conseguí!! No se cuantas veces lo tuve que deshacer, creo que antes de la primera sección unas 12 veces, hasta que un día charlando con Ángela de la Maison Bisoux me dio la solución…… me había dejado de leer la última vuelta!!!!! Burra, burra, burra! y encima me la dio en cero coma.

Ángela me comentó que ella había elaborado una tabla de puntos por vueltas, ya que en el patrón no lo indica! Si no llega a ser por esto mi chal parecería algo así como un churro!!!, he contado cada vuelta que he dado.

Estoy súper orgullosa, me ha encantado hacerlo, en cuanto superé el momento (burra!!!) todo fue seguido y lo hice rapidísimo, es con el patrón que más he disfrutado hasta el día de hoy.

La lana es una Holst Garn que tenía comprada hace tiempo, mirándola de tanto en tanto y sin saber en que utilizarla, es de esas lanas que compras de amor a primera vista. Aún me queda otra madeja así que seguro que me haré otro para mí, ya que este es un regalo, espero que le guste!!!!

Laura

16 comentaris:

  1. No te preocupes, que el momento "burra" lo tenemos todos :))
    Te ha quedado estupendo
    Saludos!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats, es precios!! Has aconseguit un gran repte! Una abraçada

    ResponElimina
  3. Però mira que és preciós aquest patró!! T´ha quedat increïble!! Estic desitjant posar-me a fer un! M´hauràs d´ajudaaaar!!
    Ptooons!!
    Ana

    ResponElimina
  4. Segur que agradarà. És preciós! T'ha quedat molt bé. M'ho hauré de plantejar i provar de fer-ne un. És un repte que tinc pendent.

    ResponElimina
  5. És preciosíssim!!! L'esforç sempre val la pena ;)

    ResponElimina
  6. A vegades els projectes es creuen sense motiu aparent. Amb aquest patró no vaig poder i el vaig acabar deixant de banda. De manera que per mi encara té més mérit que hagis pogut amb ell! felicitats!

    ResponElimina
  7. Hola! Tu blog me gusta mucho y le he dado un premio… puedes recoger en http://monpolaris.blogspot.com.es/2013/04/otro-premio-best-blog.html

    ResponElimina
  8. Es una preciositat! Ets una artista!!!

    ResponElimina
  9. T'ha quedat preciós, quina il.lusió quan consegueixes un repte com aquest.T'he conegut a través de Mon Polaris, i m'ha agradat el teu bloc i aqui estic per seguir-te i no perdres cap novetat de les que facis, si et vols passar pel meu bloc es: www.elracodelpatch.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Pues te ha quedado genial. Ya he leído en algún otro blog que lo mismo que a ti le ha pasado a más tejedoras. Si algún día me decido a hacerlo lo tendré en cuenta.

    Besos,

    Laura.

    ResponElimina
  11. Caray con la primera vez!!!
    Felicidades es precioso.

    ResponElimina
  12. Hola os he descubierto desde twitter y aqui me quedo a seguir vuestras creaciones que son muchas!
    Silvia
    lanasifil.blogspot.com

    ResponElimina
  13. Hola guapa!!!.
    No havia vist mai el teu blog a i a partir del del la Mariví l´he conegut. Ja me l´he apuntat a la llista de favorits!!! ;)

    Moltes felicitats pel xal, jo encara no n´he fet cap, estic una mica amb un parón, ja que tinc un bebé. T´ha quedat preciòs!!!.

    Una abraçada.
    Sílvia de http://agujasenmovimiento.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  14. Buenos días;
    Un chal precioso, no me extraña que tuvieses dudas a la hora de hacerlo porqué parece bastante complicado pero la verdad es que te ha quedado precioso.
    Un abrazo
    Àngels de http://angimarzo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  15. Wow !!! ha quedat genial.
    Si et serveix de consol, és el primer patró que vaig comprar i encara no le teixit mai
    :( m'ha afegeixo al carro :)
    bé igual ara amb la taula màgica, ho puc provar. ^_*

    ResponElimina