dijous, 25 de juliol de 2013

KAL TEIXICÒMANES 2013: SWEET DREAMSA principis de l´estiu la Laura i jo ens vam animar l´una a l´altra per participar en el KAL d´estiu que fa uns anys organitzen els i les Teixicòmanes que es reuneixen al Llanàrium. El Sweet Dreams de la Boo Knits.

Era el nostre primer KAL!!

Molt il.lusionades per participar-hi vam estar en totes les fases, escollint el patró del xal, escollint l´etiqueta del KAL, comentant coses al foro amb els i les nostres companys de xal, etc.

Ha estat molt divertit conversar amb la gent, conèixer-la, hem rigut molt, hem patit molt, hem passat moltes hores davant del whassap intentant esbrinar punts i donant  ànims a l´altra, veient els progressos... genial!!

Ara ja fa molt que algunes han anat acabant els seus xals, tots preciosos i meravellosos... també els nostres!!  Mil-i-un colors, mil-i-una variants del xal.El Sweet Dreams de la Laura:

El Sweet Dreams de l´Ana:
Estem tan i tan contentes que ja estem pensant en el proper KAL, perquè clar... no ens hem pogut esperar i ja ens hem apuntat al que organitza la Marisa de Al-Abrigo: Los lirios!!

___________________________


A principios del verano la Laura y yo nos animamos la una a la otra para participar en el KAL de verano que hace unos años organizan los Teixicòmanes que se reúnen en el Llanàrium. El Sweet Dreams de la Boo Knits.


Nuestro primer KAL!!


Muy ilusionadas para participar estuvimos en todas las fases, escogiendo el patrón del chal, escogiendo la etiqueta del KAL, comentando coses en e foro con nuestras y nuestros compañeros, etc.


Ha sido muy divertido conversar con la gente, conocerla, hemos reído mucho, hemos sufrido mucho, hemos pasado horas delante del whassap intentando adivinar puntos y dándonos ánimos la una a la otra, viendo los progresos... genial!!


Ara ya hace mucho que algunas han acabado sus chales, todos preciosos y maravillosos, también los nuestros!! Mil y un colores, mil y una variedades del chal. Estamos tan contentes que ya estamos pensando en el próximo KAL, porque claro... no nos hemos podido esperar y ya estamos apuntadas al que organiza Marisa de Al-Abrigo: Los lirios!!
 

6 comentaris: