dissabte, 30 de novembre del 2013

Dragonflies Hat

Aquest any va de gorros, no sé quants he fet aquestes últimes setmanes però és que el fred ha arribat de cop. La veritat es que ja feia molt de temps que me'ls demanaven però fins que no ha vingut el fred no m'he possat. 

Aquest es un patró de la Joji que m'encanta. Tinc pendent fer-me un altre per mí, aquest era per regalar, pero amb una llana més primeta per poder fer la repetició del dibuix.

La llana en una Cascade 220, comprada en Llanàrium, en un color gris casi negre molt calentet. Dona gust possar-s'ho.







Este año va de gorros, no se cuantos he hecho estas últimas semanas pero es que el frío ha llegado de golpe. La verdad es que hacía mucho tiempo que me los habían pedido pero hasta que no ha hecho frío no me he puesto.

Este es un patrón de la Joji que me encanta!. Tengo pendiente hacerme otro para mí, este era para regalar, pero con una lana un poco más fina para poder hacer la repetición del dibujo.

La lana es una Cascade 220, comprada en Llanàrium, en un color gris casi negro muyyy calentito. Da gusto ponérselo.


Laura

13 comentaris:

  1. Respostes
    1. Copia!! Es muy chulo el patron, fácil y rápido. Yo me voy ha hacer uno para mi también. El resultado es muy bonito.

      Elimina
  2. M'encanta!! Supergustosset!! Jo tambe me'l guardo als pendents!! Jijij
    Muuas
    Ana

    ResponElimina
  3. Un gorro xulisim!!! Felicitats Laura!!!M encanta!!!.
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Moltes gracies a totes! Jijji la veritat es que el patro es mooooolt xulo i fácil i queda aixi de be!. La joji fa coses moooolt chules.

      Elimina
  5. Uaauu! Jo no sóc gens de barrets, però aquest m'ha encantat! Queda perfectament adaptat al cap i amb aquestes sanefes queda fantàstic. M'agrada molt i molt! Un bon regal estrella per enguany, sí senyora!

    ResponElimina
  6. Moltes gracies noies!!!! M'agrada molt que us agradi perque a mi tambe!!!!! Gracies!

    ResponElimina
  7. Hola, ara tinc temps lliure i m'agradaria fer-me un gorro. Aquest que has fet és molt xulo, com podria aconseguir el patró???? Moltes gràcies i et felicito pel blog!

    ResponElimina