dijous, 22 d’agost del 2013

Sugared Violets

Tinc una estranya mania, que és regalar tot el que teixeixo. Així que un dia vaig anar al Llanàrium amb la idea de comprar-me la llana que més m'agradés i teixir alguna cosa per mi, que ja tocava.

Tenia moltes ganes de teixir amb la llana de Greta and the fibers. Em va encantar aquest blau turquesa, aquest any no sé que em passa amb aquest color. Vaig pensar que m'agradaria teixir un xal rodo, així que després de dubtar entre uns quants em vaig decantar pel Sugared Violets, és un patró força senzill.

Jo el vaig fer una mica més petit per por a quedar-me sense llana, total que al final em va sobrar. Sóc molt dolenta calculant.



Tengo una extraña manía, que es regalar todo lo que tejo. Así que un día fui a Llanàrium con la única idea de comprarme la lana que más me gustara y tejer algo para mi, que ya tocaba.

Tenía muchas ganas de tejer algo de Greta and the fibers. Me encantó un color azul turquesa precioso, este año no se que me pasa con este color. Pensé que me gustaría tejer un chal en redondo, así de que después de dudar entre unos cuantos me decanté por el Sugared Violets, es un patrón bastante sencillo.

Yo lo acorté un pelín porque tenía miedo de quedarme sin lana, total que al final me sobró. Soy malísima calculando.





La meva mare es va enamorar d'aquest xal, i com mare no n'hi ha més que una de seguida vam escollir llana, un altre cop Greta and the fibers i vaig teixir el mateix per ella.

M'ha agradat moltíssim la caiguda d'aquesta llana i el seu tacte.


Mi madre se enamoró de este chal, y como madre no hay más que una enseguida escogimos la lana, nuevamente Greta and the fibers y le tejí el mismito para ella.

Me ha gustado muchísimo la caída y el tacto que tiene esta lana. 













8 comentaris:

  1. Quins dos bellezones posant amb els Sugared!! Són realment preciosos i gustossos!!
    Tinc aquest patró als meus favorits!
    M'encanta com han quedat!
    Ptooons

    ResponElimina
  2. Son molt macos els dos i la teva mare segur que esta contentissima de portar aquest xal fet per tu

    ResponElimina
  3. els xals són la meva asignatura pendent; t'han quedat genials; que millo que regalar a una mare, que un regal calentó fet a mà; gràcies per compartir allò que fas!!!

    ResponElimina