divendres, 11 de gener del 2013

Primer projecte Mitja “Jersey Tama”


Desde que vaig començar a remenar agulles i llanes he volgut fer-li un jersey al Biel. Hem va costar molt desenganchar-me prou de les agulles del ganxet per donar-li una oportunitat a la mitja, però ara m’encanta!.

Desprès de començar amb un mocador (inacabat) vaig anar directe al jersey, es que el tenia entre cella i cella!! Vaig anar al Llanàrium a comprar una Cascade chulísima, i alguna que altre vegada a demanar auxili a la Laia.

La veritat es que no em va semblar tant complicat com hem pensaba i tot i que m’ha quedat enorme, suposo que tenin el Biel 4 anys si li faig un jersey de 6 m’hauria d’haver donat una pista, però es que les mames en aixó estem una mica psicòtiques!!! Sobre tot que ho aprofiti!!!!!, ja veurem quan li puc començar a possar.

M’ha agradat tant l’experiment que ja m’estic fent un per mi!!!!!


                                    _____________________________________




Desde que comencé a remenar agujas y lanas he querido hacerle un jersey a Biel. Me costó muchisimo desengancharme del ganchillo para darle una oportunidad a tejer, pero ahora me encanta!

Después de comenzar con un mini chal (inacabado) fui directa al jersy, es que lo tenía entre ceja y ceja!!! Fui al Llanàrium a comprar una lana Cascade chulísima, i alguna que otra vez a pedirle auxilio a la Laia.

La verdad es que no me pareció tan complicado como me pensaba, todo y que me ha quedado enooooorme, supongo que el Biel tenga una talla 4 y yo le haga una 6 me tenía que haber dado una pista, pero es que las mamas en esto somos un poco psicóticas!!!! Sobre todo que lo aproveche!!!! ya veremos cuando puedo ponérselo.

Me ha gustado tanto el experimento que ya me estoy haciendo uno para mi!!!!!!

Laura












6 comentaris:

  1. pero que bonito !!!
    me gusta y mucho
    feliz fin de semana

    ResponElimina
  2. Però que requeteboniiic que t´ha quedat!! Jijij... Ara falta veure-li al Biel! Que de ben segur que estarà d´acord amb mi que li pots anar posant! Deu tenir unes ganes...
    Ptons mil guapa!
    Ana

    ResponElimina
  3. T'ha quedat xulíssim!! M'encanta! Segur que li podràs posar abans del que et penses ;)

    ResponElimina
  4. T'ha quedat molt bé i tal i com creixen la canalla segur que li pots posar ben aviat.
    Ja ens ensenyaràs el que t'estas fent per a tu.

    ResponElimina